• تحقیق ژلاتین و کاربرد آن در صنایع مختلف

    دانلود تحقیق ژلاتین و کاربرد آن در صنایع مختلف ، در قالب فایل Word و در حجم 66 صفحه. این فایل به صورت جامع و کامل به کلیات ژلاتین شامل ساختار شیمیایی و فیزیکی، منابع تولید ان، نحوه استخراج آن ، کاربردهای ان در صنایع مختلف و مسائل دیگر می پردازد ...

    25,000 تومان مشاهده
  • پاورپوینت مکانیسم های اثرگذاری مواد نفتی بر اکوسیستم های دریایی

    پاورپوینت درمورد بررسی مکانیسم های اثرگذاری مواد نفتی بر اکوسیستم های دریایی وارائه راهکارهای زیست محیطی در جهت تقلیل اثرات آنها ، در حجم 27 اسلاید. نفت خام، كمپلكس پيچيده اي از مخلوط صدها نوع تركيب مختلف شامل هيدروكربنها، نيتروژن، گوگرد و واناديوم است كه قسمت ...

    6,900 تومان مشاهده
  • تحقیق پروتئین و انواع ساختارهای آن

    دانلود تحقیق پروتئین و انواع ساختارهای آن، در قالب فایل pdf و در حجم 11 صفحه، همراه با تصاویر. ساختار اول پروتئین ها، توالی اسیدهای آمینه در یک زنجیره پلی پپتیدی است. این زنجیره دارای قطبیت بوده و در این ساختار پیوند پپتیدی نقش مهمی را بازی می کند و ...

    4,400 تومان مشاهده
  • گزارش کارآموزی در شرکت سبزنام شوشتر

    دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در شرکت سبزنام شوشتر، در قالب فایل word و در حجم 40 صفحه. شركت تعاوني سبزي خشك كني سبز نام شوشتر با شماره 579 در مورخ 1379/02/21 در اداره ثبت شركت هاي شوشتر ثبت گرديد و از زمان تاسيس تاكنون در زمينه ...

    10,000 تومان مشاهده
  • گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی فدلک

    دانلود گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی فدلک با موضوع تولید کنسرو ماهی تون، در قالب فایل word و در حجم 35 صفحه. شرکت صنایع غذایی فدلک، تولید کننده انواع محصولات غذایی پولک واقع در خوزستان- شوشتر- کیلومتر7 جاده اهواز در محدوده ایی به مساحت ...

    10,000 تومان مشاهده
  • تحقیق خشک کردن عسل

    دانلود تحقیق خشک کردن عسل (عسل پودر)، در قالب فایل word و در حجم 23 صفحه. عسل به عنوان یک غذای عملگرا شناخته می شود و دارای سودمندی هایی است که در قندهای تصفیه شده وجود ندارد. کارخانه جات مواد غذایی تمایلی به کاربرد عسل مایع در فرآورده ها ندارند که علت آن ...

    30,000 تومان مشاهده
  • تحقیق استفاده زیستی از آب پنیر برای تولید اسید لاکتیک

    دانلود توضیحات: تحقیق استفاده زیستی از آب پنیر برای تولید اسید لاکتیک، در قالب فایل word و در حجم 18 صفحه. یک راه برای ارتقای این فاضلاب ، تخمیر آن است . یعنی می تواند سوبسترایی برای تخمیر باشد که طی آن تولید اسید لاکتیک توسط باکتری های لاکتیکی ...

    12,000 تومان مشاهده
  • پاورپوینت نان نیم پز (parbaked bread)

    دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی رشته صنایع غذایی با موضوع نان نیم پز، در حجم 28 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل، مناسب جهت ارائه در واحد درسی تکنولوژی غلات. نگهداری نان نیم پز در دمای پایین موجب اثرگذاری پایین بر سرعت بیاتی، انتشار آهسته رطوبت از ...

    10,000 تومان مشاهده
  • پاورپوینت بیاتی نان؛ پیامدها و راهکارها

    دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با موضوع بیاتی نان و راه های ممانعت، در حجم 33 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل. مخصوص اساتید و دانشجویان و علاقه مندان به حفظ سرمایه های اقتصادی کشور عزیزمان ایران با پیشروی در جهت کاهش دور ریز نان ...

    30,000 تومان مشاهده
  • تحقیق پنیر فراپالایش شده (UF)

    دانلود تحقیق پنیر فراپالایش شده (UF)، شامل مجموعه نکات کلیدی تولید پنیر به کمک روش اولترافیلتراسیون، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم 13 صفحه. فایل مذکور توسط اینجانب،کارشناس ارشد صنایع غذایی، دربردارنده نکات کلیدی پیرامون تولید پنیر به کمک ....

    12,000 تومان مشاهده
1 2 3 4 5 6قبلی · بعدی