تمامی فایل های موجود در فرافایل، توسط کاربران عرضه می شود. لطفاً اگر از فایل خریداری شده رضایت ندارید، تخلفی مشاهده کردید یا مالک فایلی هستید که بدون اطلاع شما در سایت قرار گرفته، به ما پیام دهید.
-
فرافایل- تحقیق شناخت واکنشهای میلارد و کارملیزاسیون و تفاوتهای آنها، در قالب فایل pdf. ترجمه بهترین و به روز ترین مقالات معتبر دنیا و بر گرفته از خلاصه جزوات اساتید برتر صنایع غذایی
-
پاورپوینت بسته بندیهای شیشهای در مواد غذایی، در 36 اسلاید. فرا فایل . شیشه در درجه اول به عنوان ظرفی برای مواد غذایی مانند نوشیدنی ها، سس ها، چاشنی ها، روغن ها، ژله ها و رویه های دسر استفاده می شود. استفاده از این ماده در بسته بندی مواد غذایی و مصرفی نسبت به سال های گذشته با حاشیه قابل توجهی کاهش
-
فرافایل- دانلود جزوه روشهای نوین آزمایشگاهی در صنایع غذایی، در قالب فایل pdf در 51 صفحه. خلاصه مفیدترین مطالب به روز درس " روشهای نوین آزمایشگاهی در صنایع غذایی" از دروس کارشناسی ارشد از بهترین اساتید دانشگاههای تهران، علوم تحقیقات و علوم دارویی تهران. این جزوه از دروس اصلی کارشناسی ارشد صنایع ...
-
کتاب امنیت زنجیره غذایی (جلوگیری از بیوتروریسم غذایی)، در قالب فایل pdf. بررسی موارد ایمنی و امنیت مواد غذایی در مواجهه با بیدقتی و یا کم آگاهی در برابر حمالت تروریستی، از انتظارات جامعه بوده و ممکن است طی توزیع، فراوری و مصرف اتفاق بیفتد. این بررسی شامل تعیین نقاط ضعف، اقدامات حفاظتی و واکنش برای
-
فرافایل - گزارش کارآموزی کارخانه صنایع لبنی تین (دامداران)، در قالب فایل Word در 12 صفحه. شامل: مقدمه تاریخچه کارخانه خط تولید و فرآیند پاستوریزاسیون شیر هموژنیزاسیون شیر استریلیزاسیون شیر فلوچارت خط تولید نقشه کارخانه آزمون هاي کنترل کیفی
-
دانلود پاورپوینت نظارت بهداشتی بر گوشت در كشتارگاه طيور 125 اسلاید
-
دانلود نمونه فرم قرارداد سالن دار با رستوران و کافه، در قالب فایل Word.
-
باریستا کار سرد و گرم کافه و رستوران. نمونه فرم قرارداد باریستا کار سرد و گرم کافه و رستوران ، کافی شاپ در قالب فایل word.
-
پاورپوینت طرح توجیهی کارخانه آرد، در 21 اسلاید. طرح توجیحی کارخانه آرد ۲۱ اسلاید معرفی محصول ظرفیت تولید ...
-
دانلود فایل پاورپوینت روش تولید پنیر پاستوریزه، در 10 اسلاید. پنیر پاستوریزه یکی از محصولات محبوب و پرکاربرد در صنعت لبنیات است. این نوع پنیر با استفاده از روش پاستوریزاسیون تولید میشود. در اینجا به مراحل تولید، مزایا و مشکلات این نوع پنیر میپردازیم.